Cursus op eigen locatie

Cursusinfo

 Wijs op Water verzorgt watersportcursussen op drie locaties in de regio Rotterdam: Capelle a/d IJssel, Dordrecht & Rotterdam Spaanse Polder. Daarnaast komt WoW graag naar uw locatie. Heeft u een verenigingsruimte, een bedrijfskantine of een ander geschikte ruimte dan maak ik graag een afspraak om te verkennen wat de wederzijdse mogelijkheden en vragen zijn.

Voor de vaarbewijscursussen maak ik gebruik van dit boek.
Daarbij heb ik een zelf ontwikkelde presentatie. In drie avonden nemen we de stof van VB1 door. Voor VB2 plan ik graag vier avonden. Tot halverwege 2023 bied ik de cursus basismarifonie als dagcursus aan waarbij we eind van de middag direct het examen afnemen. In één dag cursus en examen met meestal positief resultaat (goed boven 90 %). Vanaf juli 2023 gaat de examinering naar het CBR over en vervalt de mogelijkheid om op locatie een examen af te nemen.

Laat van u horen!

Erik
WoW